Tatin spomenar

„Zabilježite tatina sjećanja i otkrijte najzabavnije trenutke njegova života.“

5.00 out of 5 based on 38 customer ratings
(38 customer reviews )

S vremenom sve više cijenimo svaki trenutak proveden s našim očevima. Oni koji su nas učili voziti bicikl, nosili na ramenima kad smo bili mali i uvijek bili tu da nas podupru u svakoj životnoj avanturi. Njihove ruke, koje su nam uvijek pružale sigurnost, sada su svjedoci vremena koje neumitno prolazi. Postajemo svjesni koliko je dragocjen svaki zajednički trenutak…

Tatin spomenar omogućuje vam da sačuvate sve dragocjene trenutke i uspomene vašeg tate na jednome mjestu.

Review

Što se sve nalazi u Tatinom spomenaru?

Puno toga!

Tatin spomenar, baš kao i sve druge koje imamo u ponudi, dugo su i pomno stvarani. U njemu se nalaze sva ona pitanja koja sam oduvijek htjela postaviti svojem tati, ali i usporediti njegova iskustva s maminima. (Autorica)

Evo što sve možete pronaći u spomenaru:

Inspirativna pitanja. Više od 200 pitanja u čak 18 poglavlja koja pokrivaju sve od djetinjstva do najvažnijih životnih trenutaka. Tata će se prisjetiti svih onih trenutaka i uspomena koje su utjecale na njegov život.

Prostor za fotografije. U gotovo svakom poglavlju nalazi se prostor u koji tata može zalijepiti svoje omiljene fotografije koje dodatno pomažu ispričati njegovu priču.

Zanimljive pitalice. U nekim se poglavljima nalaze zanimljive pitalice s pomoću kojih ćete doznati puno više o svojem tati nego što ste mogli zamisliti.

Stablo prijatelja. U poglavlju koje se odnosi na prijateljstvo tata će moći unijeti imena i prezimena svojih bliskih prijatelja.

Poslovni put. U jednom od poglavlja tata može unijeti svoj karijerni put – od samih početaka pa sve do poslovne pozicije na kojoj se sada nalazi. I naravno – podijeliti sve zanimljivosti o poslovima s vama.

 

Karta putovanja. Tate koji vole putovati moći će, na kartu putovanja, unijeti sva mjesta i gradove koje su posjetili i, naravno, one koje tek planiraju posjetiti! 

Citate i ilustracije. Na početku svakog poglavlja nalaze se citati pisaca i lijepe ilustracije koje daju divno okružje za zapisivanje uspomena. 

Poglavlje za recepte! Nekoliko praznih stranica za tatine recepte.

Dodatne, prazne stranice. Većina poglavlja imaju i dodatne, prazne stranice tako da tata može zabilježiti događaje ili uspomene kojih se naknadno prisjetio.

Pismo djeci. U zadnjem poglavlju tata može ostaviti pismo ili poruku koja ima posebno značenje za njegovu djecu.

Sitnice koje puno znače. Svaki spomenar stvaran je s ljubavlju i posebnom pozornošću. Na hrbatu Tatina spomenara imate prostor gdje tata može napisati svoje ime, a na unutarnjim stranicama obavezno ostavite tati kratku posvetu.

“Primivši Spomenar u ruke, nasmiješila sam se i dobrano zasuzila, od dragosti naravno, jer sam vizualizirala i osjetila što to zapravo znači imati spomenar koji će ispuniti dvije bake. Naše bake imaju godina i svaki njihov odgovor i sjećanje bit će tu zauvijek upisano, a mi ćemo se uvijek moći vratiti i čitati trag koji su nam ostavile. I bakama se Spomenar jako sviđa. I one su ga s osmijehom i suzom otvarale. I još ga polako i s uživanjem ispunjavaju.”

Matilda M.

Zašto odabrati Tatin spomenar?

Vjerujemo da svaki tata zaslužuje dobiti dar neovisno o tome je li rođendan, Božić ili neki drugi blagdan koji slavite. Uostalom, trebat će mu vremena da napiše odgovore na sva pitanja, stoga čim prije krene, prije će završiti.

Sva tatina sjećanja nalazit će se na jednome mjestu. Zato ga razveselite ovim spomenarom – sigurno će biti oduševljen, a vi ćete sačuvati sve njegove uspomene koje će zauvijek postati dijelom obiteljske baštine.

Komu je namijenjen Tatin spomenar?

Kao što mu ime kaže – tati! To može biti:

❤️ Vaš tata: Ako želite doznati više o svojem tati ili ga jednostavno želite motivirati da zapiše svoja sjećanja, uspomene ili savjete, Tatin spomenar je idealan poklon za njega.

❤️ Tata vašeg partnera ili partnerice: darujte mu Tatin spomenar i pokažite koliko cijenite njegovu prisutnost u svojem životu.

❤️ Baš vama: ako imate dijete ili djecu kojima želite ostaviti jedno predivno naslijeđe, naručite Tatin spomenar i ispunite ga svojim dogodovštinama i mudrostima

Zašto je Tatin spomenar bolji od drugih spomenara?

Jednostavne upute i više od 200 pitanja pomoći će vašem tati da napiše svoju životnu priču, prisjeti se uspomena i dogodovština, prijatelja iz djetinjstva i drugih događaja.

Spomenar sam radila kao da ga radim za sebe. Ima 200 stranica podijeljenih u 18 poglavlja. Napravila sam ga da traje – korišten je najkvalitetniji papir, slova su krupna, ima dovoljno prostora za pisanje i drage fotografije. Zahvaljujući pokaznoj trakici tata će uvijek znati na kojoj je stranici stao, a gumica sve čvrsto drži na mjestu.

Kad ga primite u ruke, sve će vam biti jasno. Jednostavno je predivan!

Ukrašen je lijepom mašnom te dolazi s praznom, elegantnom karticom, na kojoj možete napisati svoju osobnu poruku.

Mali poklon za vas!
10% popusta na prvu kupnju

Pretplatite se na naš newsletter jer dobivate kôd za dodatnih 10% popusta!

Kako se služiti spomenarom?

Tatinom se spomenarom možete služiti na nekoliko načina:

Jako jednostavan način. Tati jednostavno darujte spomenar i objasnite mu da samo treba slijediti upute, zapisivati odgovore na pitanja i unositi drage fotografije.

Jako dobar način. Tati darujte spomenar, ali mu napomenete da biste mu voljeli pomoći pri njegovu ispunjavanju. Ovaj je pristup izvrstan za one koji spomenar vide kao dodatnu mogućnost da se povežu sa svojim tatom i za one koji vole čeprkati po obiteljskim fotografijama.

Samo vaš način. Naravno, zajedno s tatom možete osmisliti i samo vaš način. Mogućnosti je mnogo, no ako zapnete, slobodno nam se možete javiti e-poštom ili preko Facebook stranice i rado ćemo vam pomoći idejom ili savjetom.

Sviđa li vam se sve što ste pročitali o Tatinom spomenaru?

Vrijeme je za sljedeći korak!

38 reviews for Tatin spomenar

  1. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Marko M.

    Kate se “Samo jedna je mama”, ali u mojem slučaju – Samo jedan je tata. Nažalost, izgubio sam mamu veoma rano i cijeli život smo bili samo tata i ja. Puno pričamo, puno dijelimo ali znam da postoje neke stvari koje bi on voljeo zapisati i ostaviti da ih pročitam za nekoliko godina. Zato mi je ovaj Tatin spomenar super sjeo kao ideja za poklon za njegov rođendan. Poticat cu ga da ga redovito ispunjava, a vama hvala na brzoj komunikaciji i dostavi.

  2. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Marijana H.

    Stvarno divan i stvarno krasan! Pohvale!

  3. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Mirko F.

    Hvala vam, jako dobro izgleda a i tatu je razveselio!

  4. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Dalila D.

    Kad je tata vidio spomenar, baš smo i mama i ja osjetile da bi to moglo biti – to! Sigurna sam da će nam zapisati sve svoje avanture i dogodovštine, pogotovo sa putovanja!

  5. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Milana B.

    Ovo je jedan od najboljih poklona koje sam kupitla svome tati! Tko zna, možda za Božić dobije i Djedov spomenar jer će za mjesec dana postati i – deda.

  6. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Silvija G.

    Najbolji poklon za tatu!

  7. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Ivan R.

    Super je! Jedan od najboljih poklona dosad!

  8. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Marica T.

    Odlučila sam tati pokloniti Tatin spomenar je onako… zaslužuje ga! Rođendan je prošao, Božić je još daleko, ali neka krene sada zapisivati svoje uspomene jer tko zna…

  9. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Danijel R.

    Nisam znao što da kupim tati za rođendan i sestra mi je predložila da mu kupimo Tatin spomenar. Hvala vam na brzoj dostavi!

  10. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Željka R.

    Poklonila sam tati ovaj spomenar i…. iduće jutro sam ga zatekla kako ga ispunjava :DDDD Rekao je da mu je baš fora! Baš sam sretna što sam ovog puta poklonila poklon!

  11. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Andreja K.

    Puno je više od onog što sam očekivala! Na slikama izgleda baš dobro, a uživo je – sjajan!

  12. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Maja B.

    Tati se sviđa! Razmišjamo da mu kupimo i Djedov spomenar jer će uskoro postati deda <3 <3

  13. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Darko M.

    Zadovoljan sam što sam se odlučio za Tatin spomenar! Moj tata je već u godinama, i polagano “odlazi”…Nadam se da će stići zapisati sve svoje uspomene… Hvala vam na brzoj dostavi

  14. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Maja B.

    Dobili smo ga i – kako je lijeeeeeeeeep! Hvala što ste osmislili Tatin spomenar!

  15. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Igor R.

    Tata je bio potpuno iznenađen kad je dobio Tatin spomenar. Pregledao ga je i rekao je da mu se čini da će krenuti bilježiti svoja sjećanja… i tako je proveo cijelu večer listajući stranice i prisjećajući se starih dana. Stvarno se vidjelo na njemu da mu ovaj poklon puno znači

  16. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Davor C.

    Poklonili smo tati spomenar za rođendan i rekao je da mu je ovo jedan od najboljih načina da sačuva sve drage uspomene. Jako smo sretni što mu se spomenar sviđa

  17. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Monika L.

    Jako je lijep i puno vam hvala. Tata je rekao je da mu ovaj spomenar puno znači i da će ga sigurno ispuniti. <3 <3

  18. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Katarina Č.

    Tata je rekao da mu je ovo najbolji poklon ikad! Mislim da je to dovoljno 🙂 🙂 🙂

  19. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Sanja I.

    Tati je nedavno bio rođendan i nismo znali što da mu kupimo. Mama je u međuvremeno slučajno nabasala na vašu stranicu, poslala mi link na Tatin spomenar i pomislile smo da bi mu se to moglo svidjeti. Nismo pogriješile 😀 😀 😀 Bio je baš veseli kad ga je dobio! HVALA!

  20. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Mirjana R.

    Prijateljica mi je pokazala Tatin spomenar i predložila da ga poklonim tati za rođendan… Nije pogriješila! Jako mi se svidio, a vidjela sam da se i njemu, baš mu je bio nekako poseban

  21. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Matej I.

    Iznenadilo me koliko je Tatin spomenar dobro i kvalitetno napravlje. Zadovoljan sam, hvala

  22. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Marko P.

    Ovo je najbolji poklon koji sam darovao tati!

  23. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Katarina V.

    Drago mi je što sam se odlučila za ovaj poklon, Tatin spomenar! Izgleda baš kao na fotografijama, poglavlja su interesantna, pitanja isto! Hvala na brzoj dostavi!

  24. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Marija R.

    Mamu sam izgubila kada sam imala 6 godina i užasno mi je teško što joj ne mogu pokloniti Mamin spomenar ali zato je tata dobio svoj. Svaki dan ga zovem da vidim do kud je došao, šta je ispunio, a on zna koliko mi to znači i stvarno ga svako dnevno ispunjava… Hvala vam na ovom emotivnom spomenaru

  25. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Miran H

    Tata je oduševljen spomenarom. Baš kao što ste napisali – ovo ćemo čuvati generacijama. HVALA

  26. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Ivana I.

    Naš tata je bas bio dirnut ovim spomenarom (mama, sestra i ja smo mu ga kupili za spomenar)…

  27. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Ivana I.

    Mama i ja smo poklonile tati Tatin spomenar za rođendan. Hvala vam na brzoj dostavi, sve je besprijekorno napravljeno, hvala na dodatnom popustu (sigurno ćemo ga iskoristiti i za ostale spomenare)

  28. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Martina P.

    Vidjela. Kupila. Najbolji poklon ikad!

  29. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Marija R.

    Tata je rekao da je oduševljen spomenarom i da će ga siugrno ispuniti! Svi smo sretni što ćemo imati predivnu uspomenu na njega

  30. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Ivana B.

    Mi smo oduševljeni Tatinim spomenarom! Najbolji poklon koji smo mu mogli kupiti

  31. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Ivan M.

    Veoma sam zadovoljan sa spomenarom, a i tatu je vrlo razveselio. Sjajna ideja i puno sreće!

  32. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Miro L.

    Vidio sam oglas za Tatin spomenar, posjetio vašu web stranicu i odlučio se za kupnju. Spomenar je brzo stigao, prikladno je ukrašen vrpcom i što da vam kaže – sve pohvale!

  33. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Doris B.

    Naprosto sam oduševljena Tatinim spomenarom! Nisam znala što da mu kupim za rođendan i moram vam reći – spasili ste me! Prolistala sam ga i sve je tako dobro napravljeno…

  34. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Maja M.

    Tata je oduševljen ovim poklonom!!!! HVALA VAM NA BRZINI, baš nam je bilo hitno!

  35. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Dina M.

    Hvala vam na uslužnosti i Tatinom spomenaru. Napokon nešto što mu mogu pokloniti, a da nije alkohol, tehnika ili – čarape! 😀

  36. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Melani N.

    Veselim se što ću kroz neko vrijeme moći čitati tatine priče i uspomene. Spomenar izgleda divno, lijep je i ima puno zanimljivih pitanja. Jako dobar poklon!

  37. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Petar B.

    Mislim da je ovaj spomenar idealan poklon za mojeg tatu. Dobro je osmišljen, kvalitetno izrađen. Pogledao sam pitanja – raznovrsna su, ima ih mnogo i dobije se vrijednost za novac. Hvala vam na spomenaru i motivirat ću tatu da ga redovito ispunjava.

  38. Reviewer profile image
    5 out of 5

    Jasna S.

    Moj tata se s tolikim entuzijazmom posvetio ispunjavanju svake stranice ❤️❤️❤️❤️ Zaista uživam kad vidim koliko ga je ovaj spomenar razveselio. Hvala vam na super ideji!!!

Add a review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Tatin spomenar
 35.00
Tatin spomenar
 35.00